Wie zijn wij?...

Medische Praktijk Seksuologie Hilversum is een vrijgevestigde praktijk die  gespecialiseerd is in de aanpak en behandeling van seksuologische problemen of stoornissen met of zonder somatische oorzaken.

De praktijk wordt geleid door mevrouw Drs. Suaad Abdulrehman. Zij is zowel arts als seksuoloog, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Seksuologie (NVVS). Mevr. Suaad Abdulrehman heeft een grote en brede ervaring in de behandeling van seksuologische stoornissen.
Daarnaast heeft zij meer dan 16 jaar ervaring opgedaan in de psychiatrie en heeft het vak van huisarts uitgeoefend.

Medische Praktijk Seksuologie Hilversum richt zich op jongeren, volwassenen en  ouderen van autochtone en buitenlandse afkomst.

Advies, begeleiding, behandeling en therapie wordt aangeboden in zowel de Nederlandse, Engelse, Arabische en de Somalische taal.

Suaad Abdulrehman wordt tevens beschouwd als de specialist in Nederland op het gebied van vrouwen besnijdenis, kortweg FGM (Female Genitial Mutulation). Zij wordt regelmatig ingeschakeld door ziekenhuizen, instellingen en het GGZ bij het begeleiden, adviseren en behandelen van vrouwen en meisjes met FGM problematiek. Deze vrouwen leiden niet alleen aan de gevolgen van FGM, maar ook aan ernstige psychische, psychosociale en seksuele problemen.